Приложението Flipboard вече е в Google Play, безплатно

8675
Написана от nixanbal 22 юни 2012

Flipboard е приложение за четене на новини от различни сайтове, което обединява важната информация и с вашите известия от Twitter. Първоначално Flipboard стартира за няколко дни ексклузивно в смартфона Samsung Galaxy S III, след това беше пусната бета версията му, а днес вече официално е в Google Play. 

Huawei подготвя смартфон с Windows Phone 8 от серията Ascend

2343
Написана от nixanbal 21 юни 2012

След като Microsoft обяви партньорите си при производството на първата вълна смартфони с Windows Phone 8, те също решиха да започнат с анонсите и сега е ред на Huawei да се похвали. Китайският вендор официално потвърди партньорството си с Microsoft и съобщи, че първият му модел с новата платформа ще бъде част от серията Ascend.

Google уж случайно потвърди, че Jelly Bean е Android 4.1

2011
Написана от nixanbal 21 юни 2012

В онлайн магазина на Google, където компанията продава собствените си смартфони без договор (не е достъпен от България), се появи информация, която потвърждава, че следващата версия на Android ще се нарича Jelly Bean и ще бъде под номер 4.1. Въпросното изречение излиза когато решите да купите Galaxy Nexus и продължите с онлайн поръчката. 

Accord, Zenith и Rio са първите смартфони с Windows Phone 8 на HTC

2726
Написана от nixanbal 21 юни 2012

Вчера Microsoft обяви, че HTC, Nokia, Samsung и Huawei са производителите, които първи ще пуснат устройства от новата вълна смартфони с Windows Phone 8. Днес HTC официално потвърди новините, като в съобщението се споменава за няколко нови модела. Момчетата от The Verge oбаче са получили информация, която разкрива детайли около Accord, Zenith и Rio - кодовите имена на първите смартфони с Windows Phone 8 на тайванците, които ще излязат по-късно тази година.

Sony Xperia S получава ъпдейт до Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich

2506
Написана от nixanbal 21 юни 2012

От днес ъпдейтът до Ice Cream Sandwich за Xperia S започва да се разпространява към потребителите, което съвпада с обещанието на Sony да актуализира смартфона си през юни. Ъпдейтът ще бъде до най-актуалната версия Android 4.0.4, а сред новите екстри се отличава завръщането на плейъра Walkman. Това обаче не е единствената новост...

OFFroad: Тест драйв на Ford Focus и неговия 1.0 EcoBoost двигател на годината

10590
Написана от nixanbal 21 юни 2012

Ако се чудите защо вчера следобяд имаше по-малко нови постове в блога, ще ви разкажа къде се запилях... Моите приятели от Moto-Pfohe организираха тест драйв на новия Ford Focus с еднолитров EcoBoost двигател и 125 конски сили. Всъщност наскоро разработката получи титлата двигател на годината, а с нея Ford са записали 125 патента и въпреки че мога да се самоопределя като абсолютен лаик по отношение на автомобилите, ясно е, че тук са заключени доста иновации и нови технологии. Затова си обух най-удобните маратонки за шофиране и от автосалона в Люлин отпрашихме към границата със Сърбия.

VIVACOM пуска смартфона с вграден проектор Samsung Galaxy Beam за 700 лв. с договор

3144
Написана от nixanbal 21 юни 2012

Samsung Galaxy Beam е смартфон с вграден проектор, който компанията обяви малко преди MWC 2012 в края на февруари. Днес VIVACOM анонсира, че устройството ще бъде по магазините им от следващата седмица. Цената без договор е доста солена за това, което предлага смартфонът - 949.90 лв., но с подписване по програма Net&Call Super Max сумата пада до 717.60 лв. или по 29.90 лв. месечно за 2 години.

GLOBUL Combo+ пести до 20% от таксата, ако ползвате три услуги на телекома

2863
Написана от nixanbal 21 юни 2012

GLOBUL днес обяви, че ще предложи отстъпка от месечната такса на абонатите, които ползват три услуги на оператора. Ако сте потребител на мобилната и стационарна телефония на GLOBUL, както и на мобилния им интернет, а общата ви месечна такса е над 40 лв., ще получите 20% отстъпка от нея с т.нар. предложение Combo+.

Foxconn: Новият iPhone ще засрами Samsung Galaxy S III

2478
Написана от nixanbal 21 юни 2012

Samsung Galaxy S III имаше 9 милиона предварителни поръчки и със сигурност ще счупи няколко рекорда за продажби на южнокорейците, тъй като в момента е едно от много малкото предложения в най-високия клас. А какво ще стане като се появи новият iPhone? Според главния изпълнителен директор на Foxconn Тери Гоу следващият смартфон на Apple "ще засрами" флагмана на Samsung.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer