Angry Birds Space ще излезе и за смартфоните с Windows Phone

2383
Написана от nixanbal 23 март 2012

Само преди ден излезе новата игра от хитовата поредица Angry Birds – Angry Birds Space, която е достъпна безплатно в Google Play или срещу $0.99 в App Store за iOS. Собствениците на смартфони с Windows Phone със сигурност са се почувствали доста глупаво. Главният изпълнителен директор на Rovio обаче днес потвърди, че Angry Birds Space е в процес на разработка и на версия за платформата на Microsoft.

Новият iPad вече е в България, цените са нормални!

5396
Написана от nixanbal 23 март 2012

България казва здравей на новия iPad, който по план пристигна у нас днес, 23 март. Новият таблет на Apple не се предлага от мобилните ни оператори, но можете да го купите от някои популярни вериги магазини. Изненадата е цената – между 949 лв. и 1579 лв. и въпреки че горната граница звучи стряскащо, излиза по-добра оферта отколкото поръчка от Германия или друга европейска държава.

Ограничената скорост на мобилния интернет ви подлудява? GLOBUL предлага решение...

9502
Написана от nixanbal 23 март 2012

GLOBUL предлага нова опция за потребителите си на мобилен интернет, която може да реши проблемите с дразнещата ограничена скорост. Разбира се, срещу заплащане. Става дума за допълнителни пакети с мобилен нет на максимална скорост, които абонатите на някои тарифни планове могат да активират след изчерпване на включените мегабайти. Полезно и хитро решение, особено имайки предвид, че операторът „си запазва правото да намали вече намалената на 128 kbps скорост още веднъж“, ако реши.

Toshiba подготвя 7.7“ таблет с ултраярък дисплей и NVIDIA Tegra 3 + снимки

2423
Написана от nixanbal 23 март 2012

Ако следите групата на блога във Facebook, вероятно сте разбрали, че на 21 и 22 март бях за кратко в Кьолн и Бон, където се проведе тазгодишното издание на Toshiba World. Нещо като Nokia World, но за телевизори, лаптопи и таблети. В този пост бързам да ви разкажа за едно от най-интересните устройства, с които се запознах лично на събитието – нов таблет от компанията, който все още не е официално представен, но премиерата предстои и спецификациите му звучат обещаващо!

Китай продължава проучването на сделката Google/Motorola

1595
Написана от nixanbal 21 март 2012

Google плаща $12.5 милиарда за мобилното подразделение на Motorola, но вече повече от половин година сделката преминава през одобрението на различни регулаторни органи. След като през февруари компаниите получиха зелена светлина от САЩ и Европа, днес всички очакват последната стъпка и приключването на сделката. Всички очакват Китай да каже своето „да“.

Nokia Lumia вече се продава по-добре от Symbian във Великобритания

1486
Написана от nixanbal 21 март 2012

Усилията на Nokia да прехвърли любовта на феновете от смартфоните й със Symbian към новото портфолио с Windows Phone изглежда започват да дават ефект. Във Великобритания Lumia вече се продава по-добре от устройствата под старата платформа и моделът Lumia 800 представлява над 87% от всички продадени смартфони с WP.

Нова снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S III + още инфо

1531
Написана от nixanbal 20 март 2012

В мрежата излезе поредната снимка на Samsung Galaxy S III, която по щастлива случайност била разпространена от приятел на служител в южнокорейската компания. Ти да видиш. Освен нискокачествения кадър на предполагаемия нов флагман от Samsung, източникът споделя и някои спецификации...

Смартфоните на HTC ще разчитат на диагностика и помощ от разстояние

1316
Написана от nixanbal 20 март 2012

Получили сте някое от познатите съобщения за грешка или дроидът ви просто не работи както трябва? HTC идва на помощ с новата си сделка с LogMeIn. Бъдещите смартфони с Android на тайванците ще могат да разчитат на непрекъсната поддръжка от разстояние, която ще помага на потребителите при възникнал проблем, стига да имат връзка с интернет.

Новият iPad: 3 милиона за 3 дни

1735
Написана от nixanbal 20 март 2012

 

Новият iPad тръгна на пазара миналия петък и за първия уикенд са били продадени над 3 милиона бройки, съобщиха от Apple. Това е най-силният старт за таблет на компанията, като до момента може да се купи едва в 11-12 страни. В България очакваме новият iPad да се появи този петък, 23 март.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer