Няколко снимки с камерата на Nokia Lumia 710

2817
Написана от nixanbal 12 юни 2012

Nokia Lumia 710 е един от по-евтините смартфони с Windows Phone Mango и въпреки че камерата му е едва 5 МР и без оптика Carl Zeiss, машинката изглежда се представя доста добре. Моя приятелка ми изпрати няколко кадъра с нейната Lumia 710, направени миналия уикенд на Витоша и реших да ги споделя с вас. Цветовете ми се струват повече от прилични, а и тревата дори изглежда супер - не като замазано зелено петно. 

Таблетът Nexus на Google и Asus вероятно излиза на 27 юни

1891
Написана от nixanbal 12 юни 2012

Слухове отдавна сочат, че Google ще започне нова серия собствени таблети, като за първия модел ще си сътрудничи с Asus. Добрите новини са, че момчетата от Android Authority са успели да получат потвърждение за това от представител на Asus, който също така е посочил, че устройството ще се появи в края на този месец - най-вероятно на конференцията Google I/O на 27 юни.

След конференцията WWDC акциите на Apple паднаха

1825
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Днес Apple започна своята WWDC и ударно актуализира лаптопите си MacBook Pro и Air, представи ново поколение MacBook Pro с Retina дисплей, показа и новите версии на платформите си OS X и iOS 6. Въпреки това акциите на компанията паднаха с $12 след края на конференцията.

Конференцията на Apple - тема с обновяване

3886
Написана от nixanbal 11 юни 2012

23-тото издание на конференцията за разработчици на Apple започна с излизането на Тим Кук на сцената. Първата новина е, че приложенията в App Store вече са над 650 000, 225 000 от които специално разработени за iPad.

Предпремиерно изтече информация за новите MacBook Pro и Air на Apple

1503
Написана от nixanbal 11 юни 2012

След няколко часа започва конференцията на Apple в Сан Франциско, на която освен всичко останало очакваме и обновените лаптопи на компанията. Малко преди началото на WWDC обаче сайтът 9to5mac разкрива акцентите в някои от моделите MacBook Pro.

Sony представя нов смартфон до 11 дни или по-рано, ако се включите и вие

2106
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Sony Mobile реши да се заиграе с феновете си във Facebook и им позволява те да определят кога компанията ще представи следващия си смартфон Xperia. Принципно премиерата на новото устройство трябва да се случи след 11 дни, на 22 юни, но ако използвате приложението Fast forward, можете да превъртите часовника с малко напред и да скъсите времето. 

Apple може да загатне за iPhone 5 на конференцията си днес

1596
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Тази вечер Apple започва ежегодната си конференция за разработчици от целия свят WWDC, на която очакваме да видим новата версия на мобилната платформа iOS 6, лаптопи с Retina дисплеи и още интересни неща. Нов iPhone едва ли ще има, но анализаторите очакват, че компанията ще загатне за следващия си смартфон, като насочи дивелопърите да създават бъдещите си приложения за по-голям екран.

Samsung: Няма да купуваме Nokia

1675
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Миналата седмица в мрежата тръгнаха слухове, че Samsung може да купи Nokia. Новината дойде от сайт, който очевидно нямаше достатъчно достоверен източник или аргументация, за да я отразя и в блога, а днес дойде и официалното опровержение на това твърдение. Samsung са коментирали пред Reuters, че информацията не е вярна.

900 000 нови устройства с Android се активират всеки ден

1337
Написана от nixanbal 11 юни 2012

625 нови смартфона и таблета с Android се активират всяка минута по света, което прави общо 900 000 активации месечно. Бройката е достигната в първите дни на юни, като в края на февруари беше 850 000. Новината съобщи оглавяващият бизнеса с Android на Google, Анди Ръбин, който също така поясни, че не смята да си ходи, отговаряйки на слухове, че може да напусне компанията. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer