HTC One S също пристигна в България, около 700 лв. с договор към GLOBUL

3849
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Позиционираният под One X и доста над One V смартфон HTC One S също пристига в България. Устройството ще се продава в магазините на GLOBUL и Germanos, като в София ще се появи още утре, 12 юни, а след това и в останалата част от страната. Цената с двугодишен договор по програма GLOBUL United и месечна такса 49.90 лв. е по 29.90 на месец или 717.60 лв.

Intel: Мултиядрените процесори не са оптимизирани за Android

2422
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Процесор на Intel може би тиктака и във вашия лаптоп, но при смартфоните и таблетите чиповете на компанията тепърва предстои да си проравят път сред ARM-базираните решения на Qualcomm, NVIDIA и други. Сякаш за да хвърли камъни в градинката на конкуренцията, към която Intel се е запътила с едноядрено решение, компанията заяви, че мултиядрените процесори днес не са оптимизирани за операционната система Android и не се използват пълноценно

Twitter пусна първата си TV реклама в партньорство с Nascar

1421
Написана от nixanbal 11 юни 2012

Социалната мрежа Twitter наскоро промени физиономията на логото си, синята птичка, а вчера пусна и първата си телевизионна реклама. В нея зрителите виждат интересен момент от състезанието Nascar и линка twitter.com/#nascar, който ги препраща към нов вид промотирано съдържание в сайта - хаштаг страници.

Четириядреният смартфон LG Optimus 4X HD излиза на пазара

2972
Написана от nixanbal 10 юни 2012

Първият смартфон с четириядрен процесор на LG вече започва да се появява на пазара. Optimus 4X HD бе представен в края на февруари и успях да го разцъкам няколко дни по-късно на Конгреса в Барселона, където се доказа като осезаемо най-бързото от всички устройства на южнокорейския производител досега. Днес смартфонът по план излиза на някои европейски пазари, сред които първи са Германия, Великобритания, Италия, Швеция, Холандия и други. 

Apple с $2.5 млн. глоба заради заблуждаващата реклама на iPad в Австралия

1356
Написана от nixanbal 10 юни 2012

Съдът в Австралия реши да накаже Apple с над 2.5 милиона австралийски долара глоба заради заблуждаващото промотиране на новия им таблет като 4G устройство. И не защото новият iPad не поддържа LTE, той просто не може да работи в мрежата на тамошния 4G оператор Telstra.

Какво ще ни покаже Apple на започващата утре WWDC?

2057
Написана от nixanbal 10 юни 2012

На 11 юни, понеделник, в Сан Франциско започва ежегодната конференция за разработчици на Apple, WWDC. Нов iPhone и 7-инчов iPad почти със сигурност няма да видим, но пък слухове за други интересни неща не липсват. Вижте по-надолу някои от анонсите, които Apple вероятно подготвя за утре и бъдете на линия към 21 часа българско време за новините!

Nokia Lumia 800 с безплатни слушалки Monster от Handy

5312
Написана от nixanbal 09 юни 2012

ОК, онзи ден в английския онлайн магазин за мобилни телефони Expansys имаше оферта, при която закупилите Nokia Lumia 800 получават и слушалки Nokia Purity HD от Montser безплатно. Евала, казах си и се замислих защо в България няма подобни стимули да избереш един или друг модел. Е, явно има, защото току-що в сайта на Handy погледът ми се спря тъкмо на същата промоция.

Видео: The Amazing Spider-Man и Asphalt 7 Heat скоро пристигат за iOS и Android

2584
Написана от nixanbal 09 юни 2012

Голямото име в гейминга Gameloft скоро ще ни предложи две чисто нови заглавия, с които да запълваме свободното време през лятото, а и след това. The Amazing Spider-Man и култовата Asphalt 7 Heat са продължения на вече популярни мобилни игри, които ще се появят за iPad, iPhone и устройства с Android OS през лятото. Вижте трейлърите и какво ни очаква с тях...

Sony подготвя изненада за 11 юни, ще видим ли нов смартфон?

1993
Написана от nixanbal 08 юни 2012

Във Facebook страницата на Sony Mobile от няколко дни компанията подгрява феновете с подсказки за задаваща се изненада. Днес стана ясно, че завесата ще бъде повдигната на 11 юни. Дали ще видим нов смартфон? Много е вероятно.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer