Samsung #WithGalaxy

FIFA 12 се предлага безплатно за Xperia PLAY и други смартфони Sony Ericsson

2460
Написана от nixanbal 01 декември 2011

Не си падам по футбола и този тип игри, но FIFA 12 има огромна база фенове и може би ще се зарадвате да чуете, че заглавието вече е достъпно за безплатно изтегляне за смартфона Sony Ericsson Xperia PLAY. Играта на Electronic Arts е специално разработена за контролните бутони на геймърския телефон, но ще може да се свали и на други модели Xperia, сред които arc, arc S, ray, neo и pro.

Новото коледно издание на Angry Birds Seasons вече пристигна

1689
Написана от nixanbal 01 декември 2011

Ето го и новия епизод на Angry Birds Seasons, идващ тъкмо за Коледа. Ъпдейтът вече е достъпен за Android и iOS и носи забавното име Wreck The Halls. Нивата са 25, като ще се отключват едно по едно всеки ден и така до Коледа. Т.е. колкото и да се стараете, днес ще можете да играете само първото ниво на Wreck The Halls.

Прерязаха лентата на петия Sony Center в България, намира се в мол Сердика Център

4320
Написана от nixanbal 01 декември 2011

Днес в мол Сердика Център се състоя откриването на петия Sony Center в България и трети в София. На 50 кв.м. площ ще можете да разгледате и да се докоснете до най-актуалните продукти на японската компания, а и да получите съвети от добре обучен персонал, обещава Sony. Най-хубавата част от днешното откриване на магазина? Диляна Попова беше там.

Nintendo чупи рекорди на отминалия Black Friday в САЩ

1685
Написана от nixanbal 01 декември 2011

Black Friday (Черният петък) – последният петък преди празничния месец декември в САЩ по традиция се бележи от началото на огромни коледни намаления. Благодарение на тях тази година Nintendo счупи всички рекорди, продавайки над 500 000 конзоли Wii само на този ден.

LG и Sony Ericsson предлагат 50 GB място в облака за смартфоните си

1947
Написана от nixanbal 30 ноември 2011

„Бъдещето е в облака“ е репликата, която все по-често чуваме. А понеже бъдещето е и мобилно, нормално е да имаме достъп до т.нар. „облачни услуги“ и през джобните си устройства, докато сме в движение. Ако разполагате със смартфон на LG или Sony Ericsson, ще получите главозамайващите 50 GB свободно пространство от Box.net.

Microsoft може да пусне Office приложенията за iPad

1725
Написана от nixanbal 30 ноември 2011

Собствениците на най-продавания таблет в света iPad скоро ще могат да изтеглят популярния Office пакет на Microsoft за работа с документи, сочи информация от The Daily. Приложенията ще се появят в App Store още през 2012-а, като слуховете твърдят, че цената им ще бъде изключително атрактивна.

Samsung спечели битката с Apple в Австралия

1602
Написана от nixanbal 30 ноември 2011

Samsung спечели много сериозна битка срещу Apple в Австралия, където съдът отмени наложеното по-рано временно вето върху продажбите на някои от южнокорейските устройства. Тази победа дава глътка въздух на Samsung, които вече имат забрана за продажба на модели таблети в Германия и други европейски страни.

Samsung представи двойно по-мощен двуядрен процесор на 2GHz

1964
Написана от nixanbal 30 ноември 2011

Очаквахме южнокорейците да покажат четириядрен процесор в отговор на NVIDIA и техния Tegra 3, но преди това Samsung решиха да ни запознаят с друг нов чип – Exynos 5250. Samsung Exynos 5250 има две ядра на 2 GHz и според производителя е двойно по-мощен от предходния модел.

Google Maps 6.0 за Android вече с карти на сгради

2052
Написана от nixanbal 30 ноември 2011

В Android Market вече се намира най-новата версия на Google Maps 6.0, която въвежда някои приятни новости, най-интересната от които карти на затворени помещения. С тази екстра разработчиците на приложението обещават, че никога повече няма да объркате изхода на летището, да се изгубите в мола или да не успеете да намерите обзавеждането за баня в ИКЕА.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer