Още информация + снимки с камерата на мощния Sony LT29i Hayabusa

2952
Написана от nixanbal 28 април 2012

Sony LT29i Hayabusa се появява вече няколко пъти, но информацията досега бе съвсем бегла. Смартфонът вероятно ще бъде обявен през месец юни, ще излезе на пазара през юли и се очаква да бъде следващият голям хит в каталога на японците. Всъщност най-големият досега.

Стив Возняк, съосновател на Apple: Няма място за сравнение между Windows Phone и Android

2397
Написана от nixanbal 28 април 2012

Стив Возняк е съосносновател на Apple и въпреки че от 1985-а насам не работи в компанията, той и до днес е сред най-популярните ѝ фенове и при излизането на всеки нов iPhone или iPad е забелязван да се реди на опашките. Напоследък обаче Возняк е кривнал от пътя и след като обяви в Twitter, че си е купил Nokia Lumia 900, днес споделя мнението си за Windows Phone и заявява, че дори няма място за сравнение с Android OS.

Samsung може би подготвя еквивалент на Galaxy S III, но с Windows Phone 8

1610
Написана от nixanbal 28 април 2012

След 5 дни Samsung ще ни представи новия си флагман при смартфоните – Galaxy S III. Той ще е върхът на технологиите, но ако не сте фен на Android OS и се оглеждате за нещо с конкурентните платформи, алтернатива може би ще дойде тъкмо от същата компания. Според информация на сайта WP-Life.com през октомври Samsung ще представи смартфон с Windows Phone 8, който донякъде ще е еквивалент по отношение на спецификациите на Galaxy S III.

Samsung е продала над 90 милиона телефона за тримесечието, става номер едно

1685
Написана от nixanbal 27 април 2012

93.5 милиона мобилни телефона за 90 дни е успяла да продаде Samsung. Първото тримесечие на годината южнокорейската компания приключва като най-големия производител на тези устройства, измествайки Nokia след 14 години на върха.

Протест пред магазин на Apple в Австралия, вероятно организиран от Samsung

1755
Написана от nixanbal 27 април 2012

Samsung изглежда е намерила интересен начин да подгрява потребителите за предстоящата премиера на Galaxy S III следващата седмица. Маркетинг агенцията Tongue е започнала акция срещу Apple в Австралия, като е организирала голяма група хора с табели, на които пише „WAKE UP“ (Събудете се). Въпросните били превозени с автобус до магазин на Apple, където заформили същински протест. Предполага се, че Tongue е наета от Samsung.

Sony Tapioca се появи в реални снимки + всички характеристики

2110
Написана от nixanbal 27 април 2012

Това на снимката е Sony ST21i или Sony Tapioca. И двете кодови имена се отнасят до един и същи смартфон от серията Xperia, който японската компания би трябвало да обяви съвсем скоро. Устройството ще бъде от нисък клас със съвсем базови спецификации, а дизайнът е почти изцяло копиран от Motorola, но пък е симпатичен.

Това вероятно е бъдещият Samsung Galaxy S III + спецификациите наново

1956
Написана от nixanbal 27 април 2012

В мрежата за пореден път се появи изображение, което твърди, че представя новия Samsung Galaxy S III, задаващ се на 3 май следващата седмица. Изтеклите досега снимки не са на реалното устройство, съобщиха запознати с модела източници, но тази тук може би най-накрая ни показва истинския му вид. Междувременно изскочи подробен списък със спецификациите на Samsung Galaxy S III…

Браузърът Chrome за Android скоро ще излезе от бета

1633
Написана от nixanbal 26 април 2012

Google пусна версия за Android OS на браузъра си Chrome преди няколко месеца, през февруари, а до седмици приложението ще излезе от бета и потребителите ще могат да ъпдейтнат до финалната му версия, съобщиха от компанията.

10 нови нива за играта Angry Birds Space

2394
Написана от nixanbal 25 април 2012

Близо 22 МВ е голям новият ъпдейт за играта Angry Birds Space и можете да го изтеглите още сега на вашия смартфон или таблет с Android или iOS. С него ще отключите третата планета с 10 нови нива, в които геймплеят става малко по-сложен.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer