HTC One X идва в Европа в началото на април

637
Написана от nixanbal 15 март 2012

HTC One е новата серия смартфони на тайванците и водещият модел в нея One X е един от най-интересните дроиди, които очаквам да разцъкам по-подробно. Устройството с NVIDIA Tegra 3 и голям 4.7“ HD екран изглежда съвсем скоро ще се появи в Европа – великобританският оператор O2 днес съобщи, че го очаква след 5-и април.

Verizon ще удвои LTE покритието си, пуска само 4G смартфони до края на 2012 г.

2046
Написана от nixanbal 15 март 2012

Всички водещи, а и по-малките оператори в САЩ вече предлагат LTE услуги на северноамериканските потребители, но развитието на тези мрежи тепърва предстои. Verizon Wireless планира да удвои покритието си до края на 2012-а, осигурявайки LTE достъп в 400 населени места в страната. Стратегията да накара абонатите си да преминат към ползване на високоскоростния 4G интернет пък е съвсем ясна – Verizon смята да представя единствено LTE смартфони занапред.

7200 фена на Манчестър Юнайтед са се абонирали за тарифите GLOBUL United

1218
Написана от nixanbal 15 март 2012

Днес GLOBUL съобщи, че новите планове GLOBUL United вече имат над 7200 абоната. Бройката е постигната за около месец след пускането на тарифите и сключването на партньорството с футболния клуб. Плановете GLOBUL United предлагат на феновете на отбора достъп до онлайн портал с тематично съдържание.

Nokia също патентова метод за отключване на тъчскрийн устройства

1860
Написана от nixanbal 15 март 2012

Със сигурност знаете, че Apple има патентован метод за отключване на iPhone – т.нар. slide to unlock, при който прокарвате пръста си в долната част на екраната отляво-надясно. Изглежда американците не са единствените, тъй като отскоро и Nokia има сходна патентована технология.

VIVACOM пуска промоции за всички лоялни абонати по случай деня на потребителя

5721
Написана от nixanbal 15 март 2012

Не знаех, но днес е световният ден на потребителя. По този повод VIVACOM обяви няколко интересни промоции, валидни както за абонатите на мобилните услуги, така и за тези на фиксираните. От офертите можете да се възползвате от 16 март до 16 юни срещу представяне на VIVACLUB карта, а тя се издава безплатно, ако сте лоялен клиент на оператора от поне 6 месеца. Ето и какви са промоциите...

Nokia потвърди, че работи върху собствен таблет

1637
Написана от nixanbal 15 март 2012

Шефът на дизайна в Nokia, Марко Атисари, прекарва една трета от времето си в работа върху визията на първия таблет на финландците, потвърждава самият той в интервю пред изданието Kauppalehti Optio.

Samsung подготвя нов LTE смартфон под Windows Phone

1716
Написана от nixanbal 14 март 2012

Samsung предлага едва няколко модела с Windows Phone, по-скоро за цвят в портфолиото си. Скоро обаче предстои да видим нов смартфон под платформата на Microsoft, който също така ще работи и в LTE мрежи.

PlayStation Store вече е достъпен за смартфона Sony Xperia S

1950
Написана от nixanbal 14 март 2012

Флагманът за първата половина на годината в новото портфолио на Sony, Xperia S, вече започва да се появява на някои пазари. Първоначално компанията не успя да пусне устройството с работещ PlayStation Store, но днес излезе новината, че Xperia S вече може да се възползва от онлайн магазина за игри и потребителите да разцъкат някои от най-хитовите заглавия.

GLOBUL обяви по-ниски цени при абонамент за няколко услуги

2487
Написана от nixanbal 14 март 2012

Мобилните оператори в България все повече залагат на комбинираните предложения от няколко услуги в пакет, които предлагат на по-достъпни цени. Днес GLOBUL обяви, че нови и настоящи клиенти могат да плащат до 23% по-малко, ако се възползват от новите оферти за ползване на повече от една услуга на оператора.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer