Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият финансов директор на Мобилтел ще бъде словенецът Милан Залетел

Новият финансов директор на Мобилтел ще бъде словенецът Милан Залетел

3409
Написана от  nixanbal 27 юли 2012
Новият финансов директор на Мобилтел ще бъде словенецът Милан Залетел

Милан Залетел е новият финансов директор на Мобилтел, научи nixanbal.com от източник, който пожела да остане неназован, защото новината все още не е съобщена официално от телекома. Г-н Залетел ще замени напусналия по-рано този месец Пламен Петров от септември 2012 г. Залетел е дългогодишен кадър на компанията майка Telekom Austria Group и по-конкретно в момента главен финансов директор и член на управленския борд на Si.mobil - словенският клон на групата.

Към края на 2011 г. Si.mobil има пазарен дял от 29.7% и е работодател на 369 служители, обслужващи над 630 000 клиенти. Така че прехвърлянето на Залетел към значително по-големия Мобилтел може да се счита като крачка нагоре в кариерата му.

Милан Залетел е част от Si.mobil от септември 2003 г. 

Припомням ви, че Пламен Петров напусна длъжността главен финансов директор след 7 години работа в Мобилтел по собствено желание (според компанията) на 9 юли т.г.

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer