НачалоНовиниНовият iPhone вече се продава в Китай... или нещо такова

Новият iPhone вече се продава в Китай... или нещо такова

2191
Написана от  nixanbal 12 юли 2012
Новият iPhone вече се продава в Китай... или нещо такова

Онлайн търговията в Китай изглежда е една крачка пред останалия свят, защото някои магазини вече продават iPhone 5, който още дори не е обявен. Платформата за електронна търговия Taobao предлага следващия смартфон на Apple за предварителна поръчка при депозит от около $160, а някои търговци дори искат предплащане на цялата сума от $1100. 

Китайците са заявили пред Reuters, че не знаят кога ще бъдат извършени доставките (има си хас), но планират да вземат бройките от САЩ или Хонг Конг, където често устройствата дебютират по-рано от останалата част на Китай.

"Търсенето е голямо. Вчера някой си купи 2 телефона. Общо имаме поръчки за около две дузини.", обяснява един от китайските търговци.

Най-забавното в цялата история обаче не е самият факт, че тези хора продават нещо, което дори не съществува. По-интересно е, че някои приписват на следващия iPhone и различни функции. И понеже няма как да са сигурни какви са спецификациите на устройството, търговците изписват процент на вероятност тази или друга екстра да присъства. Например биометрична функционалност има шанс от 20%, предава Reuters.

Ако попаднете на подобни оферти и в български сайт, моля, споделете!

Мтел демонстрира някои от възможностите на 5G мрежите в лабораторни условия

На събитие днес в София Тех Парк Мтел събра медиите, за да демонстрира за първи път в такъв формат защо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer