НачалоНовиниНовият iPhone излиза през септември, iPad mini - октомври

Новият iPhone излиза през септември, iPad mini - октомври

1917
Написана от  nixanbal 25 август 2012
Новият iPhone излиза през септември, iPad mini - октомври

Очакваме Apple да представи новия си iPhone на 12 септември, а слуховете твърдяха, че на същата дата ще видим и дълго чакания iPad mini. Наскоро обаче излезе нова информация, която сочи, че по-малкият и евтин таблет на компанията ще бъде обявен на отделно събитие. Днес AllThingsD потвърдиха тезата за две отделни премиери и позовавайки се на няколко източника съобщиха, че iPad mini ще бъде показан през месец октомври.

Според различни мнения не е и логично iPhone и iPad mini да си поделят едно и също събитие. Това ще означава, че единият продукт може да отнеме от блясъка на другия, а и за Apple би било по-добре да има две вълни с ревюта и коментари за устройствата им, вместо една обща.

И така, би трябвало следващия iPhone да видим през септември и след като излезе на пазара още същия месец, до няколко дни Apple да ни представи и iPad mini. За момента премиерата на последния е насрочена за октомври, но дали плановете ще се запазят - предстои да разберем съвсем скоро. 

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer