Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНовият iPhone ще може да се поръча в деня на премиерата, през октомври в България

Новият iPhone ще може да се поръча в деня на премиерата, през октомври в България

1671
Написана от  nixanbal 14 август 2012
Новият iPhone ще може да се поръча в деня на премиерата, през октомври в България

Всички очакваме Apple да представи следващия си смартфон на 12 септември и да започне първите доставки на 21-ви същия месец. Нова информация на iMore обаче посочва, че Apple няма да чака обичайните няколко дни и поръчките за новия iPhone ще започнат още в деня на премиерата. Нещо повече - същият източник съобщава, че втората вълна доставки стартира в първата седмица на октомври, което означава, че новият iPhone вероятно ще се появи и в България по това време.

Стратегията поръчките да стартират веднага след премиерата означава, че Apple може да постигне още по-високи продажби за първия уикенд след излизането на iPhone. А Тим Кук със сигурност ще подготви въздействаща реч при представянето, така че веднага да развърже портфейлите на хората и да не ги остави да се замислят и за миг.

За новия iPhone се очаква да има около 4" дисплей с резолюция от 640х1136 пиксела, 7.6 мм тънко тяло и по-издължен корпус.

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer