НачалоНовиниОфициална премиера на Samsung Galaxy Note II - огромен Galaxy S III с писалка

Официална премиера на Samsung Galaxy Note II - огромен Galaxy S III с писалка

8221
Написана от  nixanbal 29 август 2012
Официална премиера на Samsung Galaxy Note II - огромен Galaxy S III с писалка

В последните месеци непрекъснато излизаха слухове за Samsung Galaxy Note II и днес най-после дойде моментът на официалната премиера за устройството. 5.5" HD Super AMOLED дисплей, четириядрен процесор и писалка за допълнителна функционалност са само част от акцентите, а по-надолу вижте и всичко останало за новия Note.

5.5-инчовият дисплей на Galaxy Note II има HD резолюция и съотношение на страните 16:9 и обещава ярки цветове като при Galaxy S III, защото използва Super AMOLED панел. Устройството има четириядрен процесор на 1.6 GHz, 2 GB RAM и версии с 16, 32 и 64 GB вградена, а има и microSD слот.

222223

HSPA+ (има и LTE версия), Wi-Fi, NFC, MHL, GPS и Bluetooth 4 са сред останалите екстри, основната камера е 8 МР, записва Full HD видео, а има и предна с 1.9 МР резолюция за видеотелефония.

3333333343

Размерите на Galaxy Note II са 151.1х80.5 с профил от 9.4 мм и в тях е събрана батерия с капацитет 3100 mAh, от която Samsung обеща, че потребителите ще останат доволни.

4354333333333333

Разбира се, акцентът насред всичко това е писалката S Pen, която има още по-богата функционалност от предишния Note. Писалката разпознава 1024 нива на натиск, а някои от добавените екстри са например Air View - възможността да видите какво се крие например в галерия снимки, само като поставите стилуса над албума. С S-Note пък изскача бележник, веднага щом извадите стилуса, докато говорите по телефона, за да запишете например номер или друго инфо.

Samsung Galaxy Note II излиза на пазара с най-новия Android 4.1 Jelly Bean. Няма детайли за цената, но знаем, че смартфонът ще се появи в Европа преди октомври.

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer