Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОфициално: Приложението Instagram ще излезе и за Android

Официално: Приложението Instagram ще излезе и за Android

2175
Написана от  nixanbal 08 декември 2011
Официално: Приложението Instagram ще излезе и за Android

Вчера моя приятелка във Facebook каза, че Instagram е най-доброто iOS приложение и е само една от неговите 14-15 милиона заклети фена. Всъщност познавате ли човек с iPhone, който да не го ползва за споделяне на снимки? Неприятният факт е, че Instagram се предлага единствено за платформата на Apple и потребителите на други операционни системи са принудени да търсят негови сполучливи или не толкова заместители. Скоро обаче приложението ще бъде пуснато и за Android, потвърдиха създателите му.

Информацията дойде от вчерашната LeWeb конференция в Париж, където главният изпълнителен директор на Instagram Кевин Систром потвърди новината. Систром не поясни кога потребителите на Android OS могат да очакват пускането на Instagram за техните устройства, но сподели, че двама човека от компанията работят върху новата версия.

instagram-logo

Може би не толкова радостна новина е, че в приложението скоро ще бъдат пуснати реклами, които да генерират приходи за Instagram, макар че според Систром това ще бъде приятно за потребителите.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer