Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОще информация за HTC 8X с Windows Phone 8, познат като HTC Accord

Още информация за HTC 8X с Windows Phone 8, познат като HTC Accord

2108
Написана от  nixanbal 07 септември 2012
Още информация за HTC 8X с Windows Phone 8, познат като HTC Accord

Напоследък често говорим за новите смартфони с Windows Phone 8 и на HTC, тъй като знаем, че компанията подготвя сериозно портфолио от три модела в различни ценови категории и премиерата им би трябвало да се случи до 2-3 седмици. Едно от устройствата се появява по-често от останалите и става дума за HTC Accord, който, както разбрахме наскоро, ще се продава под името HTC 8X.

Новината от днес е, че още един документ потвърждава търговското име HTC 8X, а освен това излезе и подробен списък със спецификациите на модела. Информацията беше разпространена от акаунт в Twitter с името @Football4PDA.

HTC 8X ще използва Windows Phone 8 и ще има двуядрен процесор на 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB вградена памет, NFC, GPS, Wi-Fi, microSIM слот, 8 МР камера с Full HD видеозапис и 4.3" дисплей, вероятно с HD резолюция. Интересното е, че смартфонът е първият с платформата на Microsoft и поддръжка на аудиотехнологията beats audio. Разбира се, много вероятно е другите два задаващи се модела, HTC Rio и Zenith, също да предлагат мощния звук.

A2LsyIqCQAEME6v.png large

Припомням ви, че HTC 8X (Accord) ще бъде смартфонът от среден клас с Windows Phone 8, HTC Zenith ще бъде най-мощната машина, а HTC Rio най-достъпната. HTC 8X и Rio би трябвало да излязат на пазара през октомври, а тежката категория със Zenith - до края на годината. 

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer