Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОще информация + снимки с камерата на мощния Sony LT29i Hayabusa

Още информация + снимки с камерата на мощния Sony LT29i Hayabusa

2805
Написана от  nixanbal 28 април 2012
Още информация + снимки с камерата на мощния Sony LT29i Hayabusa

Sony LT29i Hayabusa се появява вече няколко пъти, но информацията досега бе съвсем бегла. Смартфонът вероятно ще бъде обявен през месец юни, ще излезе на пазара през юли и се очаква да бъде следващият голям хит в каталога на японците. Всъщност най-големият досега.

Кодовото име Hayabusa може да се превърне в Xperia GX при пазарната премиера, а акцент в спецификациите ще бъде следващото поколение на чипсета Snapdragon S4 Pro, при което графичният чип ще бъде ъпгрейднат. Освен това за модела се говори, че ще ни впечатли с 13 МР камера с HDR функционалност при видеозапис и ще бъде най-добре представящата се при ниска осветеност.

И още за Sony Hayabusa: Reality Display с 4.55“ диагонал и HD резолюция, мощна батерия с капацитет 2200 mAh и изключително тънък корпус от 7 мм, побрал всичко това.

Sony-LT29i-Hayabusa-protoype1

Снимка на прототип на Sony LT29i Hayabusa.

Ако всичко това се окаже реалност, Sony ще се превърне в новия претендент на арената на Android, защото въпреки приятните модели досега компанията сякаш изпускаше ефекта „уау“.

По-долу пък вижте снимки на друг необявен смартфон от Sony – LT28at, който ще има същата камера като Hayabusa.

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer