НачалоНовиниПакет за неограничен мобилен интернет за 5 лв. вече и от VIVACOM

Пакет за неограничен мобилен интернет за 5 лв. вече и от VIVACOM

7407
Написана от  nixanbal 01 юли 2011

vivacom_neogranichen_mobilen_internet_paket_data_unlimited

Преди време VIVACOM пусна анкета на сайта си, с която искаше мнението на нас, потребителите, относно предлаганите услуги, а имаше и поле, в което можеше да попълним какво очакваме и какво ни липсва от телекома. Там драснах няколко реда за това, че искам да предложат add-on пакети с неограничен мобилен интернет, също като тези на GLOBUL. Днес вече офертата е факт и цените започват от 5 лв. на месец...

Допълнителните пакети +Data Unlimited се прибавят към вече сключен договор с произволен тарифен план. Например, ако имате договор с програма UniCall S за 10 лв. месечно, можете да добавите неограничен интернет за още 5 лв. на месец с +Data Unlimited S. С него получавате 50 МВ трафик на максимална скорост, а след това сърфирате при 128 Kbps.

Важно е да се отбележи, че за +Data Unlimited пакетите трябва да сключите допълнителен договор за една или две години. Това ще удължи и съществуващия ви договор за гласова услуга! Т.е. ако остават още 6 месеца от срока на договора ви за UniCall S и сключите договор за допълнителен пакет интернет за 1 година, UniCall S автоматично се удължава с 12 месеца.

Добрата новина пък е, че ако се абонирате за +Data Unlimited пакет до края на септември 2011-а, ще получите 50% отстъпка от цената му за половината срок от договора. Т.е. с +Data Unlimited S ще плащате по 2.50 лв. такса за 6 месеца при едногодишен или за 12 месеца при двугодишен контракт.

Сравнение с GoWeb Unlimited пакетите на GLOBUL едва ли е необходимо, тъй като разликите са съвсем малки. Съответно не си заслужава да пренасяте номера си от единия към другия оператор, само за да спестите 1-2 лева.

Междувременно наскоро М-Тел пусна също неограничен мобилен интернет за 5 лв. на месец, но офертата не е валидна за добавяне към съществуващ договор и се предлага при покупка на таблет. Във всеки случай пазарът се развива и потребителите вече нямат извинение да остават без връзка, където и да са в страната.

 

А ако искате да използвате мобилния интернет за 5 лв. и на лаптопа си, вижте как става това >>

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer