Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПотвърдено: Ъпдейтът до Gingerbread за LG Optimus 2X вече е наличен в България

Потвърдено: Ъпдейтът до Gingerbread за LG Optimus 2X вече е наличен в България

1669
Написана от  nixanbal 18 ноември 2011
Потвърдено: Ъпдейтът до Gingerbread за LG Optimus 2X вече е наличен в България

По-рано днес LG България официално потвърди във Facebook страницата си, че ъпдейтът до Android 2.3 Gingerbread за Optimus 2X вече е достъпен и за българските потрбеители. За да актуализирате софтуера на телефона си, трябва да използвате програмата LGMobile Support Tool (изтеглете я безплатно тук).

LG също така обещаха, че и версиите, закупени от оператори, ще получат обновлението, но малко по-късно – до края на месец ноември.

lg bulgaria

Припомням ви, че официалният анонс за ъпдейта до Gingerbread за смартфоните на LG дойде в края на октомври, когато компанията каза, че ще актуализира моделите Optimus 2X, Optimus 3D и Optimus Black. В световен мащаб обновлението за трите устройства трябваше да бъде пуснато през седмица до края на ноември, но изглежда за страната ни идва с леко забавяне и все пак – съвсем в рамките на нормалното.

Собственици на LG Optimus 2X, закупен от VIVACOM, съобщават, че ъпдейтът отдавна е наличен за техните бройки. Някой с впечатления?

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer