НачалоИграчкиПоявиха се неофициални снимки на Motorola DROID RAZR HD

Появиха се неофициални снимки на Motorola DROID RAZR HD

2038
Написана от  nixanbal 09 юни 2012
Появиха се неофициални снимки на Motorola DROID RAZR HD

Motorola смята да продължи серията RAZR и през тази година и още преди няколко месеца в мрежата се появи информация, че се подготвя по-голям и мощен наследник на миналогодишния бръснач. Motorola DROID RAZR HD изскочи още веднъж неофициално, този път с живи снимки, макар и доста некачествени.

От снимките става ясно, че DROID RAZR HD ще има гръб изцяло от Kevlar и без пластмасовата рамка на оригиналния RAZR (на снимката горе). Само с това веднага ме спечелиха, но по-нататък се говори и за някои спецификации, сред които 4.6" HD дисплей, 13 МР камера, мощна батерия с капацитет 3300 mAh (като при RAZR MAXX) и двуядрен процесор на 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon S4.

От страничния кадър се вижда, че Motorola е смъкнала microUSB и miniHDMI портовете отново в долната лява страна, а не ги е оставила като при миналогодишния RAZR - отгоре.

Motorola DROID RAZR HD, разбира се, ще върви под Android OS, предстои да разберем с коя точно версия, а на по-късен етап почти сигурно е, че ще го видим и в Европа под името RAZR HD. Да, DROID RAZR HD ще бъде ексклузивна версия за Verizon в САЩ. Очаква се смартфонът да бъде официално представен и пуснат в продажба до два месеца.

razr-hd1

razr-hd2

снимки: droid-life.com

Каква е връзката между COVID-19, мобилните мрежи и 5G?

През последните седмици световната епидемия от новия коронавирус промени изцяло живота ни и оказа негативен ефект върху всяка сфера, включително…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer