Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПоявиха се снимки и информация за Huawei Ascend W3 с Windows Phone 8

Появиха се снимки и информация за Huawei Ascend W3 с Windows Phone 8

1734
Написана от  nixanbal 16 септември 2013
Появиха се снимки и информация за Huawei Ascend W3 с Windows Phone 8

Huawei наскоро опроверга слуховете, че ще се откаже от Windows Phone, след като Microsoft реши да купи бизнеса с телефони на Nokia и сама да стане производител на крайни устройства. Днес, сякаш за да подкрепи това изявление на китайците, в мрежата се появи слух и снимки за следващия им модел с Windows Phone 8. Името му ще следва логичната линия, започната с W1 и W2, и се очаква да бъде Ascend W3. 

За Huawei Ascend W3 все още няма детайли. Говори се, че ще има 4.5" дисплей, 10 мм профил и 8 МР камера с Full HD видеозапис, а корпусът му изглежда ще се предлага в поне два цвята - жълто и синьо. 

Би трябвало официалният анонс на W3 да бъде през януари на CES 2014 в Лас Вегас. Остава въпросът дали Huawei все пак няма да добави някакви нови екстри към модела си с Windows Phone или ще се придържа стриктно към платформата и просто ще я предложи в нова опаковка и освежен хардуер. 

Screen Shot 2013-09-16 at 8.49.35 AM

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer