Умен град @ nixanbal

НачалоИграчкиПояви се необявен смартфон на Samsung с Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Появи се необявен смартфон на Samsung с Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1441
Написана от  nixanbal 02 февруари 2012
Появи се необявен смартфон на Samsung с Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Руският технологичен редактор и анализатор Елдар Муртазин пусна в Twitter изображение на необявен все още смартфон на Samsung, който изглежда върви под Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Муртазин не иска да назове точния модел на устройството, но посочва, че това не е Galaxy S III. Южнокорейците и бездруго вече официално потвърдиха, че новия си флагман ще представят след Конгреса, а смартфонът на изображението ще бъде показан именно на MWC 2012.

Със сигурност сте забелязали, че има голяма прилика между модела на снимката по-горе и Samsung Galaxy S II. Основната разлика обаче са трите бутона под дисплея, които указват именно наличието на най-новата версия на Android. Много вероятно е пред нас да е нищо друго а миналогодишния бестселър Galaxy S II, но във вариант с Ice Cream Sandwich.

Истината за мистериозния модел ще научим в края на месеца, когато Samsung ще го представи официално на Конгреса в Барселона. Очаквайте подробности! 

Между другото Муртазин спомена, че Samsung може да представи Galaxy S III през април.

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer