НачалоНовиниПрасетата от Angry Birds със собствена страница във Facebook, нещо се задава

Прасетата от Angry Birds със собствена страница във Facebook, нещо се задава

1559
Написана от  nixanbal 29 август 2012
Прасетата от Angry Birds със собствена страница във Facebook, нещо се задава

Създателите на играта Angry Birds направиха специална страница във Facebook на прасетата - лошите герои в популярното заглавие. Разбира се, едва ли този ход на Rovio е просто, за да събере феновете на зелените злодеи, а по-логично е да се задава нещо ново и интересно в играта. Какво обаче може да е то?

Досега прасетата бяха просто лошите герои, които според историята на играта, са откраднали яйцата на пилетата и така са ги ядосали, че са ги превърнали в свои смъртни врагове.

Така че поставянето на прасетата в центъра на действието може да обърне играта на 180 градуса. Най-малкото вероятно ни очаква възможността да избираме дали да играем с пилетата или с прасетата и от това да зависи геймплеят нататък.

Ако имате предположения, оставете ги в коментар под поста! А междувременно можете да станете и фен на въпросната Facebook страница, която се нарича "Лошите прасенца".

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer