Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПриложението Cocktail Flow за Windows Phone 7 - видео обиколка

Приложението Cocktail Flow за Windows Phone 7 - видео обиколка

2210
Написана от  nixanbal 23 януари 2011

Cocktail_Flow_Application_marketplace_windows_phone7_Review_nixanbal

Рядко обръщам внимание на приложения, но наскоро попаднах на едно, което направо ми взе акъла! Става въпрос за Cocktail Flow – страхотен каталог с рецепти за коктейли, поднесени със страхотни изображения, анимации и ценна информация за забъркването им. Чудно е реализирана идеята да отбележите с какви видове алкохолни и безалкохолни напитки разполагате и според тях да ви бъде изготвен списък с възможните миксове.

Фен съм на коктейлите, няма спор, а добре направените книги (вече и приложения) за тях са ми слабост. Ако използвате смартфон под операционната система Windows Phone 7, можете веднага да го изтеглите безплатно от Marketplace.  Предполагам, че при висок интерес разработчиците му скоро ще го предложат и за други платформи.

Още инфо за Cocktail Flo вижте в това ревю за него, а по-долу ви предлагам и кратка видео обиколка на приложението.

 

Cocktail Flow тествах на смартфона LG Optimus 7, който за разлика от Samsung Omnia 7 със същата операционна система, успя да ми влезе под кожата и като че ли да ме накара да харесам платформата Windows Phone 7.

Редакция: Оказа се, че приложението може да се ползва безплатно само от собствениците на LG Optimus 7 (през какъвто го изтеглих аз). Вероятно знаете за LG apps store, който се намира в самия Marketplace - е, там LG наистина бяха обещали, че ще има подобни изненади за техните потребители. За съжаление дори за тях Cocktail Flow ще бъде достъпен два месеца за безплатно ползване. Редовната цена на приложението е 2.49 британски лири.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer