Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниПродажбите на iPhone 4S стартират, може да стигнат 4 милиона още този уикенд

Продажбите на iPhone 4S стартират, може да стигнат 4 милиона още този уикенд

1761
Написана от  nixanbal 14 октомври 2011
Продажбите на iPhone 4S стартират, може да стигнат 4 милиона още този уикенд

От днес, 14 октомври, новият iPhone 4S вече е по магазините на няколко от основните пазари за Apple, а прогнозите са за 4 милиона продажби до края на почивния неделен ден. Предходният iPhone 4 приключи първия си уикенд с 1.7 милиона продадени бройки, а за неговия наследник повечето очаквания са за 2 до 3 милиона продажби и залог за 4 милиона от анализаторите Yankee Group, съобщава Bloomberg.

Освен обичайните подбуди за феновете на марката, този път сериозна причина за покупка на iPhone 4S ще бъде и фактът, че това е последният продукт, в чието създаване е участвал Стив Джобс. Продажбите ще бъдат стимулирани и от пускането на смартфона и от трите водещи оператора в САЩ – AT&T, Verizon и за първи път Sprint. Това означава много нови потребители.

Обновеният iOS софтуер до версия 5 също прави iPhone 4S атрактивно предложение, тъй като актуализацията включва около 200 нови екстри. Най-интересното нововъведение в iPhone 4S е виртуалният асистент с гласов контрол Siri, който няма да бъде достъпен за предишните модели на смартфона дори след ъпдейт до iOS 5.

До края на месеца iPhone 4S ще бъде на пазара в още 22 страни, сред които отново липсва България. Все пак GLOBUL вероятно ще пусне устройството и у нас преди края на годината.

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer