НачалоНовиниПървите Nokia Lumia с Windows Phone 8 излизат "сравнително скоро"

Първите Nokia Lumia с Windows Phone 8 излизат "сравнително скоро"

1401
Написана от  nixanbal 15 август 2012
Първите Nokia Lumia с Windows Phone 8 излизат "сравнително скоро"

На 5-и септември очакваме по време на Nokia World компанията да представи първите си смартфони с Windows Phone 8. Не знаем обаче кога тези устройства ще излязат на пазара, а това е от ключово значение за финлнадците, които трябва да реагират по-бързо от конкуренцията. Шефът на Nokia Стивън Илъп обаче е потвърдил днес при срещата си с главния изпълнителен директор на оператора Telenor, че първите модели Lumia с новата версия на Windows Phone ще се появят на пазара "сравнително скоро".

Освен това Илъп не иска да връща назад времето и не мисли, че би избрал друг път за Nokia - "категорични сме, че днес се борим с Windows Phone", заявява шефът на Nokia, цитиран от Reuters.

Междувременно днес Nokia е изпратила покани и за медиите в САЩ, където ще има събитие, посветено на Lumia и Windows Phone. Датата съвпада с тази на Nokia World в Хелзинки, което  означава, че финландците ще действат бързо на локално ниво на няколко пазара и ще представят новите си смартфони в Европа и отвъд океана.

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer