НачалоНовиниПърво по Дарик #43: Представяне на ноутбука Acer Aspire R7

Първо по Дарик #43: Представяне на ноутбука Acer Aspire R7

2590
Написана от  nixanbal 21 август 2013
Първо по Дарик #43: Представяне на ноутбука Acer Aspire R7

Здравейте и с брой 43 на технологичната рубрика на nixanbal.com в Дарик радио! Днес в "Първо по Дарик" бяхме с Драго Симеонов, който води сутрешния блок, докато Мишо Дюзев почива. Пак. Играчката в студиото беше ноутбукът Acer Aspire R7, а по-долу ще видите за какво още си поговорихме в предаването...

Акцентът в дизайна е пантата Ezel, която позволява всички тези "чупки"

В ефир представихме Acer Aspire R7, който се разгъна на всички страни, демонстрирайки пантата Ezel. Това е патентован механизъм на Acer, който позволява екранът на лаптопа да се "чупи" в различни посоки, предлагайки различни режими за ползване.

Интересно за машината е и разположението на тъчпада, който е не пред, а зад клавиатурата, и това има смисъл, когато придърпате екрана към себе си, но иначе усещането е доста неловко. Поне отначало. 

k-bigpic

Aspire R7 вече се продава у нас на цена около 2500 лв., а по-нататък ще има и детайлно негово ревю. 

Иначе с Драго поговорихме още за носимите технологии - очилата на Google, които се оказа, че няма да видим до края на 2013 г., стана дума за бъдещето на социалните мрежи и за нуждата от еволюция в батериите. 

Приятни 15 минути с видкаста от днешното издание на "Първо по Дарик" и до следващата сряда!

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer