Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниРекорд: 1 милион поръчани iPhone 4S за 24 часа

Рекорд: 1 милион поръчани iPhone 4S за 24 часа

1721
Написана от  nixanbal 10 октомври 2011
Рекорд: 1 милион поръчани iPhone 4S за 24 часа

Когато писах, че премиерата на iPhone 4S е разочароваща, не споменах нищо за продажбите. Защото, както с всеки друг продукт под логото на ябълката, iPhone е обречен на успех и има достатъчно солидна база фенове, която да не се откаже от ъпгрейд заради липсата на някои очаквани екстри като по-голям екран например. И така, днес Apple излезе с официално съобщение, че поръчките на iPhone 4S са прескочили 1 милион броя за първите 24 часа, което е абсолютен рекорд за компанията.

За едно денонощие са били поръчани над 1 милион броя от новия смартфон на Apple, което е огромен скок дори сравнено с предишния хитов модел iPhone 4 и неговите 600 000 заявки.

Пазарната премиера на iPhone 4S ще бъде на 14 октомври в САЩ, където клиентите ще получат от продавачите помощ с настройките и презентация на интересни приложения от App Store, а това подсказва, че километричните опашки, които между другото вече се заформят, ще намаляват още по-бавно.

Сред основните новости в смартфона са двуядрен A5 процесор като при iPad 2, 8 MP камера с Full HD видеозапис и гласовият асистент Siri.

А вие обмисляте ли покупка на iPhone 4S, когато се появи в България?

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer