НачалоПолезноСвалете и играйте култовата игра Angry Birds и на PC-то! Вижте как...

Свалете и играйте култовата игра Angry Birds и на PC-то! Вижте как...

7521
Написана от  nixanbal 08 януари 2011

angry_birds_game_igra_za_laptop_kompiutri_pc_rovio_mobile

Няма начин да имате смартфон и да не сте играли Angry Birds. Заглавието е популярно сред потребителите на основните мобилни платформи – iOS, Android, Symbian и други, а в началото на 2011-а създателите й Rovio Mobile обявиха в блога си, че излиза и версия за РС. Аз вече я разцъках на VAIO-то и освен да споделя първи впечатления, в този пост подготвих и няколко реда с насоки как да си я свалите и вие. Read on…

Angry Birds на лаптопа не се различава от версията за мобилни телефони – менютата са същите, а нивата просто са разпънати на 4-5 пъти по-голям екран. Прашката за изстрелването на разгневените пилета се опъва с курсора на мишката. Симпатичното грухтене на прасетата и всички останали звуци са запазени, а има и опция да ги изключите. Ако тъчпада на лаптопа ви поддържа мултитъч, можете да зуумвате навътре и обратно - точно като на телефона.

Настолната версия на Angry Birds включва 195 нива, което осигурява часове забавление, а Rovio обещава и безплатни ъпдейти в бъдеще. Освен че очакваме нови нива, разработчиците подготвят и „уникални подобрения“ за играта, които не са достъпни в мобилната версия.

Как да изтеглите?

Тук е малко сложно. Играта е достъпна през Intel AppUp центъра, което означава, че първо трябва да свалите на PC-то си клиента за него. Той е безплатен и може да се изтегли за Windows 7 и XP: изтеглете клиента за Intel AppUp център

След това той ще ви накара да създадете свой акаунт, с който да пазарувате и теглите приложения. Именно – за да играете Angry Birds на компютъра си, ще трябва да платите €7.99, като в момента цената е промо - €4.09. Това може да стане с MasterCard, Visa или American Express.

Изненада! Не бяха нужни повече от няколко часа, за да видим Angry Birds из българските торенти. Ако искате да си спестите целия този процес по-горе, 4 евро и смятате, че съвестта ви ще остане чиста, можете да изтеглите заглавието безплатно от Zanumda.net.

Предупреждение: Ако по някаква случайност досега не сте играли Angry Birds, имайте предвид, че зарибяването е жестоко и може да не се отлепите от компютъра с часове.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer