НачалоНовиниСкоро може да видим Motorola RAZR с 4.6“ HD дисплей

Скоро може да видим Motorola RAZR с 4.6“ HD дисплей

1774
Написана от  nixanbal 17 април 2012
Скоро може да видим Motorola RAZR с 4.6“ HD дисплей

След добрите новини, че Motorola RAZR MAXX пристига в Европа още следващия месец, в мрежата се появиха още любопитни слухове около американската компания. Motorola DROID RAZR HD може би е следващият хит от серията, който ще има мощната батерията на RAZR MAXX и по-голям дисплей с HD резолюция.

Новите слухове около непознатия модел тръгнаха от качени в Picasa снимки на служител на Motorola, в чиято информация се съдържат някои детайли за устройството и най-важното – неговото име. Спецификациите на Motorola DROID RAZR HD не са ясни, но се очаква да има батерия с капацитет 3300 mAh, 4.6“ дисплей и HD резолюция. Операционната система е Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, а камерата е възможно да снима с максимална резолюция 13 МР.

DROID-FIGHTER

За устройството се говори отпреди, когато се появи неофициална снимка на непознат модел на Motorola. Възможно е предполагаемият DROID RAZR HD да излезе първо в мрежата на американския телеком Verizon, а след това да получи и европейска премиера под името RAZR HD.

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer