НачалоНовиниСлушалки Beats за първите 500, купили HTC One X от М-Тел

Слушалки Beats за първите 500, купили HTC One X от М-Тел

5160
Написана от  nixanbal 12 април 2012
Слушалки Beats за първите 500, купили HTC One X от М-Тел

Днес бе дългоочакваната премиера на HTC One X, която се състоя на интересно място в близост до сградата на М-Тел. Смартфонът дебютира в мрежата на червения оператор, но след около седмица до десетина дни би трябвало да можете да го купите и от VIVACOM или GLOBUL. Интересна новина е, че първите 500 души, които си купят HTC One X от M-Тел, ще получат с него безплатно слушалки Beats – модела тип тапи urbeats.

beats-by-dre

Цената на HTC One X от M-Тел е 19.90 лв. на изплащане за 2 години и при подписване на договор за най-скъпия тарифен план M-Tel ACTIVE SUPER MAX с месечна такса 109.90 лв.

След мъничко очаквайте и повече подробности за цената с другите тарифи, защото едва ли ще си купите One X с план без МВ за мобилен интернет.

От М-Тел съобщиха за nixanbal.com, че цената на HTC One X с тарифен план Surf&Talk XL ще бъде 35.90 лв. месечно за 2 години. Таксата на този план е 54.90 лв.

Колкото до самото събитие, чиято локация се пазеше в тайна до последно... Оказа се на няколко крачки от офис сградите на М-Тел – в голяма зала на последния етаж на стара сграда, която иначе служела за фотостудио.

Имаше и готин модел, с когото не успях да се снимам... Но пък скоро ще ви зарадвам с още живи снимки на HTC One X и пълно ревю на телефона.

P4122815

Разгледайте снимките!

Официална премиера на Google Pixel 4 и Pixel 4 XL - двойни камери, управление с жестове и 90 Hz дисплеи

Днес в Ню Йорк Google представи официално новите си смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL, които за първи път…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer