НачалоНовиниСмартфоните на HTC ще разчитат на диагностика и помощ от разстояние

Смартфоните на HTC ще разчитат на диагностика и помощ от разстояние

1346
Написана от  nixanbal 20 март 2012
Смартфоните на HTC ще разчитат на диагностика и помощ от разстояние

Получили сте някое от познатите съобщения за грешка или дроидът ви просто не работи както трябва? HTC идва на помощ с новата си сделка с LogMeIn. Бъдещите смартфони с Android на тайванците ще могат да разчитат на непрекъсната поддръжка от разстояние, която ще помага на потребителите при възникнал проблем, стига да имат връзка с интернет.

Представителите на новата серия смартфони HTC One вероятно ще са първите, които ще се възползват от новото партньорство между HTC и LogMeIn. Според него потребителите ще могат винаги да получат дистанционна диагностика и евентуално решение на проблем с устройството, което ще става през предварително инсталирано приложение.

За да ползват услугата на LogMeIn Rescue собствениците на смартфон от HTC ще трябва единствено да имат връзка с мрежата, независимо дали през Wi-Fi или през оператор. Самото приложение е уеб-базирано и включва възможност за конфигуриране на смартфоните, чат в реално време и диагностика, сякаш устройството е пред проверяващия го екип от специалисти.

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer