Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфоните с новата операционна система BlackBerry 10 – в края на 2012 г.

Смартфоните с новата операционна система BlackBerry 10 – в края на 2012 г.

2415
Написана от  nixanbal 16 декември 2011
Смартфоните с новата операционна система BlackBerry 10 – в края на 2012 г.

На конференцията по представяне финансовите резултати на RIM Джим Балсили, co-CEO на компанията, обяви, че първите смартфони под новата операционна система BlackBerry 10 ще се появят на пазара едва в „последната част на 2012-а“, което вероятно означава четвъртото тримесечие.

Финансовият отчет на каданците показа, че все пак са постигнати добри резултати по отношение на приходи и продадени смартфони, но прогнозите за следващото тримесечие са за сериозен спад. Въпреки това изглежда RIM не бърза със следващото поколение устройства под чисто новата операционна система, сочена за тяхната спасителна сламка.

Компанията явно разчита на обявените наскоро смартфони под BlackBerry 7 OS, които обаче едва ли ще успеят да преборят конкуренцията на Samsung и Apple. Интересно е, че в мрежата вече се появиха някои устройства, за които се предполага, че вървят под BlackBerry 10. Би било истинско мъчение – за нас и за RIM, да научим подробностите още днес, а да ги видим на пазара след повече от 6 месеца, нали?

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer