Умен град @ nixanbal

НачалоСъбитияСнимки и видео от Formula 1 на Hungaroring, Унгария

Снимки и видео от Formula 1 на Hungaroring, Унгария

3508
Написана от  nixanbal 01 август 2011

Formula 1 experience in the paddock club with LG

Феновете на Formula 1 вероятно са проследили с интерес случилото се през уикенда на пистата Hungaroring в Унгария, завършило с победата на Дженсън Бътън. Въпреки че не съм запален фен, наблюдавах квалификациите в събота на живо от Paddock club и се върнах със страхотни емоции и много яки снимки. Възможността и приятното изкарване дължа на LG (световен партньор на F1), за което им благодаря!

Освен със стратегически изгодна позиция за правене на снимки, LG ни зарадваха и с разходка измежду „лагерите“ на отборите, участници в състезанието. Направихме неочаквано посещение в Team Lotus и в цялата суматоха успях да нащракам уникални кадри, да науча повече за цялата организация по време на състезание и да се докосна до истински волан на болид, ха! Е, до болид също.

Да, „pit lane walk“ е точно толкова яко преживяване, колкото го описват и не може да се сравни с никое „живо“ предаване по телевизията.

А сега оставям феновете (и не само!) да се насладят на малко снимки и видео от събитието, като пълната галерия можете да видите във Facebook групата на блога...

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer