Умен град @ nixanbal

НачалоСъбитияСнимки и видео от Formula 1 на Hungaroring, Унгария

Снимки и видео от Formula 1 на Hungaroring, Унгария

3403
Написана от  nixanbal 01 август 2011

Formula 1 experience in the paddock club with LG

Феновете на Formula 1 вероятно са проследили с интерес случилото се през уикенда на пистата Hungaroring в Унгария, завършило с победата на Дженсън Бътън. Въпреки че не съм запален фен, наблюдавах квалификациите в събота на живо от Paddock club и се върнах със страхотни емоции и много яки снимки. Възможността и приятното изкарване дължа на LG (световен партньор на F1), за което им благодаря!

Освен със стратегически изгодна позиция за правене на снимки, LG ни зарадваха и с разходка измежду „лагерите“ на отборите, участници в състезанието. Направихме неочаквано посещение в Team Lotus и в цялата суматоха успях да нащракам уникални кадри, да науча повече за цялата организация по време на състезание и да се докосна до истински волан на болид, ха! Е, до болид също.

Да, „pit lane walk“ е точно толкова яко преживяване, колкото го описват и не може да се сравни с никое „живо“ предаване по телевизията.

А сега оставям феновете (и не само!) да се насладят на малко снимки и видео от събитието, като пълната галерия можете да видите във Facebook групата на блога...

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer