НачалоНовиниСнимки на първия фотоапарат на Nikon с Android OS, официално излиза утре

Снимки на първия фотоапарат на Nikon с Android OS, официално излиза утре

2338
Написана от  nixanbal 21 август 2012
Снимки на първия фотоапарат на Nikon с Android OS, официално излиза утре

Coolpix S800c е името на първия компактен цифров фотоапарат на Nikon с Android OS, за който тръгнаха слухове преди няколко дни, а днес вече се появиха и първите изображения благодарение на сайта Nikon Rumors. Детайлите около списъка със спецификации не са малко, но още утре, 22 август, вероятно ще научим всички подробности, тъй като се очаква устройството да бъде официално представено.

nikon-camera

За фотоапарата с Android на Nikon се очаква да използва версия 2.3 на операционната система и да предлага достъп до Google Play, а освен това ще има 3.5" дисплей, 25-250 мм обектив, Full HD видеозапис, GPS за поставяне на геотагове върху кадрите и Wi-Fi. 

Nikon-Android-Coolpix-camera-3 nikon-android

Интересно е, че на тези две снимки по-горе са две различни устройства, което или е някакво разминаване в информацията на Nikon Rumors, или Coolpix S800c ще има две версии. Така или иначе утре би трябвало да разберем подробностите официално.

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer