Умен град @ nixanbal

НачалоИграчкиСреща с Motorola MOTOLUXE и DEFY MINI на MWC 2012

Среща с Motorola MOTOLUXE и DEFY MINI на MWC 2012

2407
Написана от  nixanbal 01 март 2012
Среща с Motorola MOTOLUXE и DEFY MINI на MWC 2012

Щандът на Motorola на Конгреса тази година бе сходен с миналогодишния и изглеждаше страхотно. Беше ми приятно да се разходя из него и да разгледам всички устройства на компанията, макар и само тези предназначени за европейския пазар. Вижте подробностите в снимки и видео по-долу...

Веднага се заговорих с представител на компанията, когото попитах дали са изложили новите предложения за северноамериканския пазар – най-вече ми беше интересно да се докосна лично до Motorola RAZR MAXX. Оказа се, че изложените модели бяха само тези, които се или ще се продават в Европа. Съвсем правилно, макар че MWC 2012 беще пълен с всевъзможни китайски и японски устройства, които никога няма да видят бял свят извън родината си.

И така най-актуалното на щанда на Motorola се оказаха смартфоните MOTOLUXE и DEFY MINI, както и малката спортна джаджа MOTOACTV, с която няколко спортни фена бягаха и се потяха на лента зад щанда на компанията.

За MOTOLUXE вече знаете, че е смартфон с акцент върху дизайна – младежки, различен, със светещ индикатор под екрана и 8-мегапикселова камера. Смартфонът върви под Android 2.3 и има едва 800 MHz процесор, така че хардуерно не е някакво чудо, но пък и цената му е около 500 лв. без договор.

Motorola DEFY MINI е още по-скромен като чипове модел, който е насочен към спортните натури и предлага защитен от прах, надраскване и вода корпус. По-надолу ще видите и кадри на някои други модели - GLEAM+ и Motorola Fire например.

OnePlus 7T предлага тройна камера, 90Hz дисплей и Android 10

OnePlus представи току-що новия си топмодел OnePlus 7T, който вече предлага тройна основна камера, има 90 Hz опреснителна честота на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer