Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСъдът е приел като доказателство документ, в който Samsung сравнява Galaxy S с iPhone

Съдът е приел като доказателство документ, в който Samsung сравнява Galaxy S с iPhone

1376
Написана от  nixanbal 08 август 2012
Съдът е приел като доказателство документ, в който Samsung сравнява Galaxy S с iPhone

В продължаващото дело Apple срещу Samsung в Сан Франциско съдът е приел като доказателство по случая доклад от 2010 г. на южнокорейците, в който компанията сравнява интерфейса на тогавашния си водещ смартфон Galaxy S с този на iPhone. Изключително изчерпателното сравнение от 132 страници показа куп скрийншоти на двата модела, като към всеки има бележки и насоки, че в следващия си смартфон Samsung трябва да промени различни детайли, за да станат по-близки до тези в iPhone.

Въпреки че досега Apple са използвали части от този доклад, представянето му в пълна форма пред съда се очаква да повлияе на изхода от делото и адвокатите на Apple дори го описвали като "димящо оръжие" и ясен знак, че Samsung възнамерява да копира идеи и патенти от iPhone.

43-8406c83077

Разбира се, намерението и фактът са разични неща и сега предстои да разберем дали съдът ще отсъди в полза на Apple и ще признае ли Samsung за виновна в копиране на интерфейса и възможностите на мобилните им устройства. Доклада можете да видите тук.

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer