НачалоНовиниФилмът по играта Angry Birds излиза през 2016 г.

Филмът по играта Angry Birds излиза през 2016 г.

3572
Написана от  nixanbal 13 декември 2012
Филмът по играта Angry Birds излиза през 2016 г.

Angry Birds в началото беше само игра, но днес ядосаните физиономии на пилетата греят от чаши, тениски, има плюшени играчки с техните форми, а кратките видеа за представянето на новите заглавия са като късометражни анимации. От Rovio обаче имат много по-големи планове за своите герои - филмът за тях излиза през 2016 г.

Продуцент на пълнометражния филм за Angry Birds ще бъде Джон Коен, работил по Despicable me, а в екип с него ще действа бившият председател на Marvel Studios и изпълнителен продукцент на Iron Man - Дейвид Майсел. Според Микаел Хед, главен изпълнителен директор на Rovio, тези двама души имат перфектните умения и визия, за да постигнат невероятни неща.

Добра новина за феновете е, че Rovio сами ще субсидират филма си, така че ще имат пълен контрол върху него. Остава ни да се надяваме, че франчайзът Angry Birds все още ще е толкова актуален след четири години, но до момента създателите на играта очевидно знаят как да поддържат интереса на феновете и последният им хит Angry Birds Star Wars отново го доказа.  

Sony Xperia XZ Premium - репортажно от европейската премиера в Лисабон

На 26 април стегнах багажа и тръгнах към Лисабон, където на следващия ден Sony организира европейската премиера на Xperia XZ…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer