Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниФинансовият директор на Мобилтел напуска компанията

Финансовият директор на Мобилтел напуска компанията

2535
Написана от  nixanbal 05 юли 2012
Финансовият директор на Мобилтел напуска компанията

Главният финансов директор на Мобилтел, Пламен Петров, напуска компанията, съобщиха от телекома за nixanbal.com. Г-н Петров е взел решението да слезе от поста след 7 години работа в оператора по собствено желание. То влиза в сила от 9 юли.

Докато бъде избран нов главен финансов директор на компанията, длъжностите на Петров ще бъдат поети от главния изпълнителен директор Андреас Майерхофер и главния технически директор Хорст Пертъл.

В същото време днес Мобилтел съобщи, че е единственият мобилен оператор в ТОП 10 на най-големите компании в България според класацията "Капитал 100".

От оператора коментираха, че решението на Петров не е свързано със слабите финансови резултати на телекома за първото тримесечие на 2012 г., когато Мобилтел отчете над 24% спад в печалбата.

По неофициална информация на nixanbal.com причината може да е конфликт с главния изпълнителен директор, г-н Майерхофер, или поне такъв е имало малко преди Пламен Петров да напусне.

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer