НачалоНовиниЪпдейтът за Samsung Galaxy Note се отлага за второто тримесечие

Ъпдейтът за Samsung Galaxy Note се отлага за второто тримесечие

1691
Написана от  nixanbal 16 март 2012
Ъпдейтът за Samsung Galaxy Note се отлага за второто тримесечие

Темата с ъпдейта до Ice Cream Sandwich за устройствата на Samsung в момента е доста гореща, тъй като трябваше да минем през няколко отлагания и объркани обещания, за да бъде актуализиран флагманът Galaxy S II. Сега на дневен ред е Galaxy Note, който заслужено също е сред първите телефони, които по думите на Samsung ще получат Android 4.0. И въпреки че това трябваше да се случи до края на първото тримесечие, Samsung Норвегия наскоро обяви, че ъпдейтът ще се забави до Q2, т.е. периода април-юни.

Разбира се, все още има някаква надежда, че норвежците са прецаканите и само при тях актуализацията ще пристигне със закъснение, но до края на месец март остават две седмици, а Samsung не дава знак за задаващ се ъпдейт.

Предвид високата цена на Samsung Galaxy Note устройството логично е напред в редиците за получаване на Ice Cream Sandwich, но докато не видите изписана новата версия в инфото на вашия модел, задръжте с ентусиазма.

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer