НачалоНовиниЪпдейтът за Samsung Galaxy Note се отлага за второто тримесечие

Ъпдейтът за Samsung Galaxy Note се отлага за второто тримесечие

1722
Написана от  nixanbal 16 март 2012
Ъпдейтът за Samsung Galaxy Note се отлага за второто тримесечие

Темата с ъпдейта до Ice Cream Sandwich за устройствата на Samsung в момента е доста гореща, тъй като трябваше да минем през няколко отлагания и объркани обещания, за да бъде актуализиран флагманът Galaxy S II. Сега на дневен ред е Galaxy Note, който заслужено също е сред първите телефони, които по думите на Samsung ще получат Android 4.0. И въпреки че това трябваше да се случи до края на първото тримесечие, Samsung Норвегия наскоро обяви, че ъпдейтът ще се забави до Q2, т.е. периода април-юни.

Разбира се, все още има някаква надежда, че норвежците са прецаканите и само при тях актуализацията ще пристигне със закъснение, но до края на месец март остават две седмици, а Samsung не дава знак за задаващ се ъпдейт.

Предвид високата цена на Samsung Galaxy Note устройството логично е напред в редиците за получаване на Ice Cream Sandwich, но докато не видите изписана новата версия в инфото на вашия модел, задръжте с ентусиазма.

iPhone 12 и iPhone 12 mini идват с нов дизайн, OLED екрани и 5G

На дългоочакваното си събитие днес Apple представи новите смартфони от серията iPhone 12. Премиерата започна с двата по-достъпни модела iPhone…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer