НачалоНовини10 милиона продадени Samsung Galaxy Note за 9 месеца

10 милиона продадени Samsung Galaxy Note за 9 месеца

1124
Написана от  nixanbal 16 август 2012
10 милиона продадени Samsung Galaxy Note за 9 месеца

На състоялата се вчера премиера на новия таблет Galaxy Note 10.1 в САЩ Samsung обяви, че от първото устройство под бранда Note досега са продадени 10 милиона броя. Става въпрос за 5.3-инчовия хибрид между смартфон и таблет, който компанията представи миналата година по време на изложението IFA в Берлин. Постижението идва 9 месеца след излизането на Galaxy Note на пазара.

И въпреки че 10 милиона не е огромно число сравнено с популярните смартфони, за нова категория устройство е отличен старт. Още повече, че мнозина не вярваха в успеха на подобен формфактор, включително и аз бях скептичен, тъй като не виждам ползата от връщането на мода на стилусите.

Въпреки това милиони други потребители изглежда мислят по друг начин, а новината за 10 милиона продажби идва тъкмо за премиерата на следващия Note. Въпросния трябва да видим на 29 август, а и да дефилира на IFA 2012.

За А серията на Samsung и най-продавания Android смартфон в началото на 2020 г.

През май излезе проучване на Strategy Analytics, което представя кои са били най-продаваните Android смартфони в света през първите три…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer