НачалоНовиниiPhone X в 10 снимки

iPhone X в 10 снимки

8604
Написана от  nixanbal 07 ноември 2017
iPhone X в 10 снимки

Малко преди да ви предложа детайлното видео ревю с впечатленията и коментарите ми от ползването на iPhone X, реших да споделя с вас няколко снимки от фотосесиите, които текат през последните дни. Представям ви през погледа на моя Sony α6500 юбилейния смартфон на Apple, чийто дизайн за едни е "уау", а за други "абсолютно разочарование"...

Въпреки големия диагонал на дисплея си iPhone X е сравнително компактно устройство, което почти безпроблемно може да се използва с една ръка. 

iPhone X @ nixanbal.com

Тъкмо дисплеят с фини рамки е най-сериозната промяна в дизайна за Apple, които от 3 години залагаха на изцяло метални корпуси за смартфоните си и положението започваше да доскучава.

iPhone X @ nixanbal.com

Дисплеят обаче предизвика доста противоречиви мнения, но не заради качествата си, които за момента са по-скоро високо оценявани, а заради нетипичната врязана в него част. 

iPhone X @ nixanbal.com

Там всъщност Apple твърди, че е събрала една от най-сериозните иновации в устройството си - т.нар. TrueDepth Camera, отговорна не само за селфитата, а за новата технология за защита на телефона - Face ID. 

iPhone X @ nixanbal.com

Иначе дизайнът на iPhone X се базира на метална рамка и стъклен гръб, който е добре да пазите грижливо от счупване, защото стана ясно, че подмяната му не е никак евтина. 

iPhone X @ nixanbal.com

Основната камера е комбинация от два сензора, която прави възможен 2-кратния зуум без загуба в качеството, както и ефектния портретен режим с размазване на фона около лицата.

iPhone X @ nixanbal.com

Колкото до предната камера, за която стана дума по-горе - тъкмо заради системата за сканиране на лица Face ID и при нея е достъпен портретният режим със замъгляване на фона. 

iPhone X @ nixanbal.com

iPhone X е различен от всички модели смартфони на Apple досега и с използваната за дисплея OLED технология. Току-що DisplayMate даде най-висока оценка за този екран, независимо че производител е Samsung. 

iPhone X @ nixanbal.com

Иначе апаратът има стерео високоговорители, безжично зареждане и защита от прах и вода, но все така липсва жак за слушалки. 

iPhone X @ nixanbal.com

Подробности около iPhone X, както и всички впечатления от работата ми с него - очаквайте до дни в новото видео ревю на nixanbal.com.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer