Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниiPhone X в 10 снимки

iPhone X в 10 снимки

8379
Написана от  nixanbal 07 ноември 2017
iPhone X в 10 снимки

Малко преди да ви предложа детайлното видео ревю с впечатленията и коментарите ми от ползването на iPhone X, реших да споделя с вас няколко снимки от фотосесиите, които текат през последните дни. Представям ви през погледа на моя Sony α6500 юбилейния смартфон на Apple, чийто дизайн за едни е "уау", а за други "абсолютно разочарование"...

Въпреки големия диагонал на дисплея си iPhone X е сравнително компактно устройство, което почти безпроблемно може да се използва с една ръка. 

iPhone X @ nixanbal.com

Тъкмо дисплеят с фини рамки е най-сериозната промяна в дизайна за Apple, които от 3 години залагаха на изцяло метални корпуси за смартфоните си и положението започваше да доскучава.

iPhone X @ nixanbal.com

Дисплеят обаче предизвика доста противоречиви мнения, но не заради качествата си, които за момента са по-скоро високо оценявани, а заради нетипичната врязана в него част. 

iPhone X @ nixanbal.com

Там всъщност Apple твърди, че е събрала една от най-сериозните иновации в устройството си - т.нар. TrueDepth Camera, отговорна не само за селфитата, а за новата технология за защита на телефона - Face ID. 

iPhone X @ nixanbal.com

Иначе дизайнът на iPhone X се базира на метална рамка и стъклен гръб, който е добре да пазите грижливо от счупване, защото стана ясно, че подмяната му не е никак евтина. 

iPhone X @ nixanbal.com

Основната камера е комбинация от два сензора, която прави възможен 2-кратния зуум без загуба в качеството, както и ефектния портретен режим с размазване на фона около лицата.

iPhone X @ nixanbal.com

Колкото до предната камера, за която стана дума по-горе - тъкмо заради системата за сканиране на лица Face ID и при нея е достъпен портретният режим със замъгляване на фона. 

iPhone X @ nixanbal.com

iPhone X е различен от всички модели смартфони на Apple досега и с използваната за дисплея OLED технология. Току-що DisplayMate даде най-висока оценка за този екран, независимо че производител е Samsung. 

iPhone X @ nixanbal.com

Иначе апаратът има стерео високоговорители, безжично зареждане и защита от прах и вода, но все така липсва жак за слушалки. 

iPhone X @ nixanbal.com

Подробности около iPhone X, както и всички впечатления от работата ми с него - очаквайте до дни в новото видео ревю на nixanbal.com.

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer