Умен град @ nixanbal

НачалоНовини16-инчовият MacBook Pro на Apple ще се появи през септември, прогнозира IHS Markit

16-инчовият MacBook Pro на Apple ще се появи през септември, прогнозира IHS Markit

863
Написана от  nixanbal 24 юни 2019
16-инчовият MacBook Pro на Apple ще се появи през септември, прогнозира IHS Markit

Още преди няколко месеца излезе информация, че Apple подготвя нов MacBook Pro, а днес имаме още детайли за него, както и прогноза, че ще го видим през септември. 

Очакваният лаптоп в серията MacBook Pro на Apple ще бъде изцяло нов модел, поне що се отнася до диагонала на екрана. Според Джеф Лин от IHS Markit става въпрос за 16-инчов дисплей с резолюция 3072х1920 пиксела, което е важно увеличение спрямо 15.4-инчовия модел с резолюция 2880х1800 пиксела. 

Според източника екранът на този лаптоп ще бъде с LCD панел и ще се произвежда от LG Display. За съжаление не се споменава нищо за OLED панел, какъвто вече започват да използват някои конкурентни компании, като HP и Dell например. 

Освен 16-инчовия MacBook Pro от IHS Markit очакват през септември Apple да представи и нов 13-инчов модел, както и нов MacBook Air. При тях обаче подобренията вероятно ще засягат само процесора. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer