НачалоПолезно20 безплатни игри за новите Symbian смартфони, които трябва да превъртите!

20 безплатни игри за новите Symbian смартфони, които трябва да превъртите!

11526
Написана от  nixanbal 27 май 2011

New_Symbian_bezplatni_igri_ovi_store_nokia_spiderman_worms_angry_birds

Първо да изясним, че след около година и половина нови смартфони под платформата Symbian няма да излизат, но това не означава, че поддръжката за нея спира. Шефът на Nokia Стивън Илъп уточни, че потребителите могат да разчитат на съпорт поне до 2016 г., което си е доживот – едва ли закупен днес телефон ще се ползва след 5-6 години, нали?

Най-новата идея, която достигна и българските потребители, е пакет от 20 яки (ама наистина) игри, които Nokia предлага безплатно за всеки закупен смартфон с новия Symbian до 31 юли. Аз се разрових през моя Nokia C7 в Ovi Store и попаднах на заглавията, така че ако вече имате N8, C7, E7 или C6-01 – влизайте и теглете на воля!

Като голям фен на неангажиращата и затова превърнала се в хит Angry Birds, съм най-доволен от наличието на пълната версия на тази игра, както и новото издание – Rio. Задължително обаче изиграйте няколко минути от Spiderman, Worms и Assassin’s Creed.

Имайте предвид, че повечето заглавия изискват доста свободно място, което повечето телефони предлагат, но все пак. За пример – Spiderman е 129 МВ! Това обаче говори и за какъв геймплей става въпрос – жесток.

За да ви е по-лесно да се ориентирате, кои са новите безплатни игри, можете да свалите обединяващото ги приложение Summer Gift of Games и от там да изберете всички заглавия, които искате да изтеглите. Всъщност аз смятам да изтегля всички.

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer