НачалоНовини25% по-ниска месечна такса за услуги на VIVACOM с картата за лоялни клиенти

25% по-ниска месечна такса за услуги на VIVACOM с картата за лоялни клиенти

7976
Написана от  nixanbal 28 август 2012
25% по-ниска месечна такса за услуги на VIVACOM с картата за лоялни клиенти

VIVACOM обяви нова промоция за лоялните си клиенти, притежатели на карта VIVACLUB. Всички абонати с такава карта ще могат да ползват 25% отстъпка от месечната такса на мобилната услуга, телевизия и стационарен интернет, която ще важи за целия срок на договора. Офертата важи както за нова активация, така и за продължаване на договор за ползвана услуга.

Кой може да ползва отстъпката?

Карта VIVACLUB имат или могат да получат безплатно всички клиенти на VIVACOM, които ползват поне една тяхна услуга и в последните шест месеца нямат закъснели плащания. Т.е. тази промоция не е за нови абонати, а за вече съществуващи такива, което е някаква светлина в тунела, че операторите започват да обръщат внимание на лоялните си клиенти и след като веднъж са подписали договор.

За кои услуги важи?

Отстъпката от 25% важи за мобилните планове UniCall и MegaCall, както и за всички пакети цифрова телевизия и стационарен интернет на телекома.

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer