Умен град @ nixanbal

НачалоНовини3D екранът за PlayStation 3 идва в България до десетина дни, струва 999 лв.

3D екранът за PlayStation 3 идва в България до десетина дни, струва 999 лв.

1765
Написана от  nixanbal 19 април 2012
3D екранът за PlayStation 3 идва в България до десетина дни, струва 999 лв.

PlayStation 4 може да поддържа 3D гейминг и какви ли още не глезотии, но слуховете сочат, че премиерата му може да е не по-рано от Коледа на 2013 г. Доста далеч, нали? Ако имате PS3 обаче още сега можете да разцъкате някои заглавия в три измерения благодарение на 24-инчовия 3D екран с Full HD резолюция от Sony. Въпросният вече се продава в Европа на цена 499 евро, а у нас трябва да пристигне до седмица или десетина дни с етикет 999 лв.

3D дисплеят за Sony PlayStation 3 пристига в комплект с два броя 3D очила, две игри (Killzone 3 Platinum и Gran Turismo 5 Platinum), както и с HDMI кабел, с който да го свържете към конзолата.

24-инчовият екран има контраст 5000:1, ъгъл на видимост от 176 градуса и освен с 2 HDMI входа разполага с компонентен за връзка с PS2 и PSP. Интересна е технологията SimulView, която разделя 3D образа на два отделни, но 2D – по един за всеки играч при мултиплейър режим.

Повече от 30 от познатите заглавия за PS3 поддържат и 3D режим, така че ако инвестицията не ви притеснява и не планирате покупка на 3D телевизор от няколко хиляди лева, дисплеят на Sony може да е подходяща компания за конзолата ви.

PS3 3D екранът от Sony пристигна в Европа със закъснение - анонсът му бе още през юни 2011 г. и по план трябваше да се появи в края на миналата година.

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer