Умен град @ nixanbal

НачалоНовини3D изображения и видео разкриват евентуалния дизайн на Galaxy Note 9

3D изображения и видео разкриват евентуалния дизайн на Galaxy Note 9

4913
Написана от  nixanbal 07 юни 2018
3D изображения и видео разкриват евентуалния дизайн на Galaxy Note 9

Според последните слухове Samsung ще представи Galaxy Note 9 на 9 август, а сега в мрежата се появиха изображения и видео с 3D макет на очаквания дизайн. Устройството изглежда до голяма степен ще запази визията на своя предшественик, но ще има някои промени по организацията на камерите и сензора за пръстови отпечатъци на задния панел. 

Добрата новина е, че скенерът за пръстови отпечатъци е позициониран под камерите, макар че отново изглежда много малък. Все пак ще трябва да тестваме, за да проверим дали е по-удобен от този при Note 8. 

Samsung-Galaxy-Note-9

Иначе конфигурацията ще бъде на топ ниво, при това се очаква да получим много по-голяма батерия с капацитет 3850 mAh, което е сериозен скок от 3300 mAh при Note 8. За мен незадоволителният живот на батерията при предходния модел беше може би единственият му минус, така че да се надяваме, че с Note 9 нещата ще бъдат осезаемо подобрени. 

Samsung-Galaxy-Note-9

Разбира се, всичко тук засега е непотвърдена информация, но подобни кадри от @onleaks обикновено се оказват право в десетката. 

Ще видим крайния резултат от работата на корейците след два месеца. 

Първи стъпки към отпадане на роуминг таксите между България и Македония

След като преди няколко седмици се заговори за отпадане на роуминг таксите със страните от Западни Балкани, вчера в Струмица…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer