НачалоНовини3D mapping върху човек в нова реклама на Samsung Galaxy Y Duos

3D mapping върху човек в нова реклама на Samsung Galaxy Y Duos

3284
Написана от  nixanbal 27 март 2012
3D mapping върху човек в нова реклама на Samsung Galaxy Y Duos

3D mapping е зрелищен похват, който от известно време се използва успешно и в България за реклама или с цел постигане някакъв ефект на събития. При него се прожектира картина върху голяма сграда и създавайки различни триизмерни ефекти, гледката почти винаги е впечатляваща. Същото нещо, само че не върху жилищен блок, а върху човешко тяло са направили Samsung за рекламата на Galaxy Y Duos в Португалия.

Видеото е интересно и със сигурност е изисквало много труд и подготовка, докато се напаснат всички картини, така че да пресъздават изображенията върху фигурата на човека. „Открийте двата си свята“, приканват от компанията, акцентирайки върху възможността на Galaxy Y Duos да работи с две SIM карти едновременно.

Иначе телефончето е супер елементарно – с малък 3.14“ дисплей, 3.2 МР камера и Android Gingerbread. Samsung Galaxy Y Duos се продава у нас за около 300 лв. без договор.

Междувременно в България излезе новата реклама на Handy, която не е толкова атрактивна и трудоемка, колкото 3D проекцията върху човешко тяло, но е далеч по-забавна. Вижте трите баби меломанки и телефона „Samsung Star, ама за млади...“

Всъщност моделът е Samsung Star 3, който е обикновен телефон без Android и предлага 3" дисплей, 3.2 МР камера, Wi-Fi и microSD слот. Без договор цената му е 199 лв.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer