НачалоНовини44 нови зарядни станции за електромобили ще бъдат инсталирани пред магазините МЕТРО през 2018 г.

44 нови зарядни станции за електромобили ще бъдат инсталирани пред магазините МЕТРО през 2018 г.

2727
Написана от  nixanbal 08 декември 2017
44 нови зарядни станции за електромобили ще бъдат инсталирани пред магазините МЕТРО през 2018 г.

В своя официален LinkedIn профил веригата магазини МЕТРО България обяви, че през 2018 г. планира да инвестира сериозно в изграждане на зарядни станции за електромобили. Компанията вече е партньор на услугата за наемате на електромобили в София Spark. 

Планът е догодина да бъдат инсталирани общо 44 зарядни станции за електромобили на паркоместа пред 11-те магазина на веригата в цялата страна. 

МЕТРО България вече прави стъпки в подкрепа на електромобилите и е партньор на услугата за наемане на електромобили Spark, работеща в София от октомври тази година. Магазинът МЕТРО на Цариградско шосе е едно от местата, на които колите на Spark могат да се освобождават.

Междувременно днес за първи път тествах услугата Spark - много приятни машинки и супер идея, но въпросът с ограничените зони за освобождаване на електромобилите ме притеснява, а и не можеш да разчиташ винаги, че около теб ще има свободна кола. Надявам се все пак да се развие.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer