НачалоНовини5 милиона доставени Samsung Galaxy Note за 5 месеца

5 милиона доставени Samsung Galaxy Note за 5 месеца

1770
Написана от  nixanbal 28 март 2012
5 милиона доставени Samsung Galaxy Note за 5 месеца

Добрият маркетинг и рекламата на всеки ъгъл може да продаде и най-странното нещо, а последното доказателство е хибридът между смартфон и таблет Samsung Galaxy Note. Устройството, което върна на мода отживелите стилуси, вече е доставено в над 5 милиона броя в световен мащаб, похвалиха се от компанията. Постижението е в рамките на 5 месеца от пазарната премиера на Galaxy Note.

Китай, Испания и Франция са страните с най-голям интерес към таблета телефон, но в родната Южна Корея доставките са ненадминати – 67% от всички. 5.3-инчовият дисплей на Galaxy Note може да се използва за сърфиране в интернет, за рисуване и обработка на изображения, а ще трябва да го държите до ухото си и като телефон, защото той е и това.

5 милиона доставки (не продажби, но все пак) за 5 месеца са успех, особено при нагазването в съвсем нова продуктова категория, която можеше да се възприеме странно и с недоверие от потребителите. Аз лично все още не виждам смисъл в подобна концепция, но интересът в световен мащаб говори друго.

Постижението е завидно и заради факта, че Samsung все още се бави с ъпдейта до Ice Cream Sandwich за Galaxy Note. Дали мащабната рекламна кампания в целия свят има принос за високите доставки – със сигурност, при това огромен. Ето и последния тв клип с участието на слона Пешо, който бе разпростран преди ден в мрежата...

Apple представи новия iPhone SE с 4.7" дисплей за 479 евро

Случи се! 4 години след оригиналния iPhone SE днес Apple представи неговото второ поколение. Новият iPhone SE разполага с 4.7"…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer