НачалоНовини5.4-инчовият смартфон на Apple може да се нарича iPhone 12 mini

5.4-инчовият смартфон на Apple може да се нарича iPhone 12 mini

3973
Написана от  nixanbal 21 септември 2020
5.4-инчовият смартфон на Apple може да се нарича iPhone 12 mini

Остават няколко седмици до премиерата на новите смартфони на Apple, като анализаторите са обединени около мнението, че се задават четири модела. Нова информация сега твърди, че най-компактният от всички - 5.4-инчовият iPhone ще се нарича iPhone 12 mini. 

Четирите нови смартфона на Apple тази есен ще са разделени на две двойки - два по-достъпни модела с 5.4" и 6.1" екрани и два по-скъпи с 6.1" и 6.7" дисплеи. 

И докато за премиум моделите е ясно, че ще се подвизават като iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max, за другите имаше някои дискусии. Според профила @L0vetodream в Twitter по-достъпният 6.1" смартфон ще се казва iPhone 12, а 5.4-инчовият - iPhone 12 mini. 

Screenshot 2020-09-21 at 15.15.24

Източникът потвърждава и имената на останалите очаквани смартфони, като в миналото неведнъж е бил точен в прогнозите си, така че нищо чудно точно такава да бъде схемата с имената на Apple и тази година. 

Все още предстои компанията да обяви дата за премиерата на серията iPhone 12, но очакванията са това да се случи в седмицата, започваща на 12 октомври. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer